29 sep. 2010

I want'em females

Dagarna börjar bli allt mer hektiska på lagret. Mer att göra, mer stress, mer misstag från the new guys. Som tur är räknas jag knappt som new guy längre vilket känns rätt gött. Deras misstag innebär dock att jag får rätta till dessa efter dem, vilket gör att jag inte kan sysselsätta mig åt de uppdrag som jag tilldelas, vilket är rätt segt. Jag känner mig typ som Wolf i Pulp Fiction som ständigt rings in för att städa upp efter slarviga hitmen som råkat skjuta huvudet av en orutinerad småbrottsling i baksätet av flyktbilen, och därför måste lämna festen och ta sig till ett hide out nånstans för att, som sagt, städa upp oredan. "The place is 30 minutes away. I'll be there in ten!". Aja, all denna stress och extra arbete har gjort att Petter, the boss, tvingats ringa in nytt folk till lagret. Fyra nya arbetare. Fyra tjejer. Skoja inte om den nyheten gjorde att de anställda på Monki/Weekday, dvs 4 killar, skrek jubelrop i klädhyllorna. BRUDAR!

Det kan behövas lite kvinnlig närvaro. Nån som städar och pysslar om oss svettiga, manliga arbetare. Om de ser bra ut skadar inte lite eye candy heller. Om de är nåt att ha kommer morgondagen svara på. Jag väntar med spänning. I want'em females!

Peace!

28 sep. 2010

Da Rockwilder

Äntligen får man jobba lite övertid igen! Mer arbetstid + OB = riktigt bra betalt, och pengarna är ju trots allt anledningen till att vi är här. Efter ett par veckors arbetslöshet för Jacke fick han idag komma tillbaka till arbetarlivet. Skönt för honom. Hoppas det fortsätter såhär så flisen trillar in som de ska!

Igår var det "varusalg" på lagret. Det innebär att alla som jobbar på lagret får köpa kvarglömda och andrasorteringsvaror för sjukt låga priser. Eftersom jag är anställd via ett bemanningsföretag inkluderas jag inte i den skara människor som får närvara, men det gjorde alla gnälliga tanter på jobbet. Och om de brukar vara gnälliga var det inget emot vad de var idag. Man kunde märka det redan på frukosten då de slängde arga blickar på varandra som ett "Jag minns allt att du tog min skitiga blus med kaffefläckar förra året!" eller "Det var mina blekta shorts du köpte". Sorgligt, men faktum är att de blir som djur just denna dagen. Min chef Petter berättade om för ett par år sen då han, som är 29, fick skälla ut gråtandes 50åriga kvinnor, för att de betett sig som dagisbarn och bråkat om andrasorteringskläder, det är nåt som jag skulle ha viljat se!! Eftersom jag fick jobba övertid missade jag dock årets salg och fick nöja mig med ett par besvikna miner jag jag skulle bege mig hem; tanter som inte fått vad de ville.

Nu ska jag bege mig upp mot Torshov, träffa Sebbe sen chilla lite Eurogym. May the force be with you, ciao!

26 sep. 2010

New home, new opportunities

Natten till idag var den första i den nya lyan. Det känns najs! Idag flyttade vi över det mesta av grejorna från vår förra lägenhet på torshov till den på lökka, sen drog vi, ihop med vår nya roomie Walle, ner till Aker Brygga och tog en bärs, som betyder bajs på norska. Det känns som att vardagen utvecklats till nåt man kan trivas med nu när allt löst sig! Nu ska vi chilla lite serier i form av "Bored to death". Imorgon börjar en ny vecka av jobb. Hörs då, puss hej, shoo!

25 sep. 2010

The wind of change

Æntligen har turen vænt. Jag, JAkob och Tjerna flyttar nu in på Løkka med Walle, medan Jeppe, Hanna och Sebbe flyttar till Majorstuen till en lite større etta. Det kan nog fungera bra! Kænner ændå att jag drog vinstlotten! Førsta lønen har kommit och allt kænns jæævligt najs nu!

Lite updates ær att Sebbe numer jobbar på H&M och inte på Monki/Weekday med mig, så jag får hænga med de høgre hønsen nu istællet. Jocke har gjort mig till sin prag, vilket i fængelset innebøær att jag ær hans bitch och måste gøra som han sæger. Haha, han tror han kan komma och leka chef. Som tur ær så ær han mutbar. Dessutom gav han mig diplom igår før bra utført arbete... mistænker dock att han førsøker få mitt førtroende så det gæller att vara uppmærksam!

Kartongfrisbeegolfen har lagts på is nu nær lagret expanderar hastigt så det finns ingen tid før lek. Men det ær bara kul att vara dleaktig i ett væxande imperium!

Jag, Jakob och Isaak Riddarhaage ska på Redman och Method man på Rockefeller i Oslo, fredag 26.november. Det kommer bli fett!

Jag ær ingen bloggare egentligen så får se hur ofta jag prkar uppdatera, men før er som sitter hemma och rullar tummarna, och tænker på oss i Oslo, kan det ændå vara kul med lite updates om læget ibland, och det ska jag førsøka ge er.

Until then...

8 sep. 2010

Arrival of the legends

Jeppe Janssopn och Hanna kom igår och sov i vårt crib efter att ha blivit førudmjukade på svenska føreningen. Klåparførening før øvrigt. 6000 per person førsta månaden før ett dubbelrum. Vilka tror de att de ær; Hilton Hotel? Retards. Anyways, deras øvernattning innebar att vi fick sova trångt vilket i sig resulterade i den trøttaste dagen før mig på jobbet någonsin. Som om det inte ræcker med att børja jobba 06.00. Men klart man stæller upp før sina homies! Vi letar nu, tillsammans med dessa, efter en ny lægenhet och har varit på ett par visningar, och ska på en till idag. Det kan nog bli fett. bara vi får tag i en lya som inte ær før dyr och som dessutom vill ha oss som gæster. Det ær førvånadsvært svårt, trots att det ær ødmjuke jag som ska bo dær. Sjukt. Anyway; Tjerna, Hanna och Jeppe torskade på tricken idag. 700 norska var! Mwaha, suckaz! Men ska inte sæga nåt efter våra bravader med snusturken. Det kan man kalla naivt och korkat.

Aja, ska till the gym med sebbe nu før att fortsætta træningen infør beach 2011. Keep reading and I will keep providing! Cya, peace och ha det bra.