3 dec. 2010

The Winter's Edge.

Snön ligger vit över taken, endast tomten är naken.

So, ännu en vinter, ännu kallare än de tidigare. Man går ut och önskar att man aldrig öppnat dörren. Allt hår på kroppen reser sig av kylan och ögongloberna fryser till is, likaså salivet på läpparna. Huden blir snabbt blå och fingerspetsarna spricker nästan av denna omänskliga temperatur. Alltså, vintern har kommit till Oslo, och jag är inte glad över det.

Det har varit för lugnt på lagret denna vecka, därför har jag varit ledig. Har varit sjukt skönt med en ledig vecka där man bara kan slappa och ta igen sig efter alla tidiga mornar. Men en vecka är lagom, och på måndag börjar allvaret igen!

Annars flyter allting på. Johan A raggar brudar som vanligt, Jacke likaså. CP Johan har blivit barrista, efter att ha sagt att han hade erfarenhet som det, vilket han naturligtvis inte hade, men lite youtube-klipp gjorde susen. Tja, kortfattat kan man säga att allt börjar lösa sig för alla, då alla nu har jobb, om ändå inte heltidsanställningar, men allt jobb är bättre än inget, aight?

Konserten förra fredagen var helt insane (Redman & Method man, samt Jedi Mind Tricks). Idag är egentligen DJ Supreme här i Oslo, men det är bara jag, av oss som vill gå, som kan.

Aja, borde kanske boka biljett hem, om jag nu ska hem över jul.

Ska försöka uppdatera lite oftare! Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar