13 jan. 2011

This town is a death trap!

Istappar överallt och isgata överallt. Jag tror att staden har för avsikt att döda mig. Som om det inte räckte med att jag var hos doktorn igår och fick vänta i typ 2h för att få reda på att jag har nåt influensaliknande virus, som säkert kommer döda mig, så är staden fylld med death traps. Istappar som faller framför näsan på en och hala gator som gör att man gör bakåtvolter och slår halvt ihjäl sig utanför 7eleven. Nu när snön smälter ännu mer blir det mer vatten på gatorna med, o när det sen fryser på natten blir det ännu mer is.

Förövrigt har de stora röda flaggliknande skyltar som hänger på husen där det står RASFARE.NO. Från en början trodde jag att det var skyltar utanför någon slags rasistisk förening, typ som Nationalsocialistisk Front, eller något liknande, som propagerade för rasfaran, alltså att de menade att invandring och rasbeblandning var farligt, och det tog helt ärligt typ en vecka för mig att förstå att den rasen som var farlig var egentligen det ras som sker från hustaken, med snö, och inte alls någon "mänsklig ras" (även om man nu helst inte ska blanda in människor i raser). Ganska pinsamt att jag trodde det såhär i efterhand. Men nu behöver jag ju inte oroa mig för att springa in i en skinhead när jag är i närheten av en sådan skylt, bara att få en istapp i huvudet. Det känns rätt najs.

Förra gången jag bloggade skrev jag om att norsk sjukvård suger. Det stämmer inte helt, för om man är folkbokförd i Norge är det tydligen jättelätt att få läkartid, och man vet då exakt vart man ska vända sig och allt, det är bara de som inte är bokförda här som får problem, eftersom ingen vet vart man ska vända sig typ. Nu vet jag det, så om någon vill veta det någon gång är det bara att fråga, så ska jag förklara, så ni slipper gå igenom hela den jobbiga processen, som jag tvingades göra! Var hos doktorn igår som sagt. Fett tråkigt och jobbigt att ta sig dit o vänta på sin tur, men det var väl värt det, antar jag.

Ur högtalarna pumpar nu Afu-Ra, snubben som blivit promotad av Gang Starr och fått sina plattor producerade av DJ Premier. Ganska sweet line up på hans plattor med, där typ GZA och Wu-Tang clan varit back ups. Aja, om ni inte lyssnat på honom borde ni det i alla fall. Nu ska jag spöa fler no-bodies på FIFA11 online. PEACE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar