6 jan. 2011

The new year couldnt start better...

Sjuk. Feber. Hosta. Suck me, vill inte vara sjuk! Börjar må lite bättre nu, men i tisdags kunde jag lika gärna dö. På sätt och vis bra att jag slapp bli sjuk under nyår o allt.

Nyår var awesome. Zoda och Kuylenstierna kom till huvudstaden, i grannlandet till väst, över helgen och det var det som gjorde hela nyår till något minnesvärt. Vi käkade ihop ute innan och sen chillade vi hemma hos Totte och Klara (nu även Caspars residens) och drack och hade det trevligt. Klara hade besök av de två Gottarna Stefania och Amanda. Mustasch och peruk blev kvällens populäraste accessoarer.

Senare på kvällen begav vi oss mot en bar på Carl Johan för att fira tolvslaget där, en bar med en privatfest som en polare till Johan hade anordnat. Johan fick det att låta som om det skulle bli outragesiouly awesome, med det var helt ärligt jävligt lamt. Dyr öl och retardgäster. Så efter en timme där, inklusive tolvslaget, så drog vi tillbaka till lägenheten där det vankades efterfest. Noterbart är dock att Totte inte var i lägenheten eftersom han var sjuk den kvällen och därför var i vår lägenhet, och Klara var inte heller där eftersom hon... befann sig på annat håll. Ingen av hyresgästerna var alltså närvarande i lägenheten, så det var jag och Simon Ström som fick hålla ställningarna. Det blev rätt kul efterfest med, måste jag säga, även om det egentligen inte hände så mycket märkvärdigt.

Aja, sen finns det inte mycket mer att berätta. Känner att detta blev ett ganska mainstream blogginlägg där man beskriver sin kväll o allt sånt där, men palla bry just nu, det var ju nyår och då ska man skriva så. Period.

Nu ska jag se på Pushing Daisies s.02. PEACE!

Mvh,
AWESOM-O!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar