7 okt. 2010

The union of champions

Senaste dagarna har vi hängt med Johan och Karl ungefär varje timma av varje dygn. Det har inneburit mycket öl, mycket Fifa och brudar från Motala (Karl är alkoholist, därför så mkt öl! Men han kommer nog snart avlida av alkoholförgiftning, så då kommer det nog bli ett litet uppehåll). Jag nämnde att vi chillat med två brudar från Motala. Det var två tjejer Johan och Karl raggat upp på Hugo när de, som vanligt, var fulla och sugna på damer. De kom fram till att de alla fyra skulle till Oslo och började snacka om att flytta ihop. Lät väl antagligen som en bra idé när du var fulla; att flytta ihop med två brudar man knappt vet namnet på. Nu blev det inte så dock, då Johan o Karl hittade egen lägenhet, men vi träffade dem här i Oslo ändå. De var schyssta och, till skillnad från vissa brudar, hade de fötterna på jorden och gick att snacka med!

På jobbet är det chill. Mindre att göra, men ändå som man aldrig går sysslolös. Snarare så att man inte längre får svett längst med ryggraden bara av att se raden med pallar som ska fördelas. Today gjorde jag och Joakim manliga saker tillsammans när vi byggde en ny hylla till en avdelning på lagret, och svor manliga saker när det blev fel, typ "Kuken!", "Fitta!" eller andra manliga ord, som män säger när de är arga. Vi diskuterade även möjligheterna för att klä ut sig till Samuel L Jackson och John Travolta i Pulp Fiction, när det blir Halloween. Imorn kommer dock inte mina Padawans att närvara på lagret. Det återstår att se om deras dagar är räknade eller om de återkommer på måndag. I trust that Master Petter knows what's best for the company! I also trust that my presence will be eternal!

Aja, kortfattat trivs jag fortfarande sjukt bra. Jobbet är skitnajs, lyan är najs och det sjukt kul att Johan och Karl har kommit hit. Snart helg = Öl. Puss, peace, cya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar